Mijn naam is Carmen Ketelaar, 25 jaar oud en woonachtig in Hillegom. Na het behalen van mijn VMBO diploma, heb ik een aantal jaar aan het Deltion College in Zwolle gestudeerd. Helaas was deze studie niet wat ik wilde en ben ik terug gegaan naar het middelbaar onderwijs om mijn HAVO diploma te halen. 

Na het behalen van mijn HAVO diploma, besloot ik om beroepscursussen te gaan volgen op het gebied van Sport & Voeding. Ik behaalde diploma's voor BGN Gewichtsconsulente/Voedingsdeskundige, FitVak A, Sport & Voeding, Obesitas/Gedragsverandering/Coaching & de Menno Henselmans (Bayesian) Bodybuilding PT Cursus. 

Ik heb 3 jaar in de fitness mogen werken als Fitness/Groepsles instructrice en daarnaast heb ik eigen ondernemingen 'Dutch4Health' en 'Carmen's Leefstijl Coaching' mogen opzetten. Zelf ben ik al 5 jaar actief in de fitness, train ik 5/6 keer per week en neem ik deel aan Bikini Fitness en Powerlifting Wedstrijden. Door de jaren heen heb ik veel geleerd qua coaching en trainingsmethodes, wat ik graag over breng aan mijn cliënten. 

Mijn missie is om op een leuke, flexibele en uitdagende manier bezig te zijn met je doelen. Het hoeft niet allemaal strak & clean, het moet vooral leuk en haalbaar zijn, wat voor iedereen weer persoonlijk is. Waar krachttraining vaak gezien werd als iets voor mannen, vind ik het ook belangrijk om vrouwen te laten inzien dat krachttraining voor hen ook heel effectief kan zijn. Daarnaast voel je je door krachttraining ook nog eens enorm fit, sterk, sexy en zelfverzekerd! Ik hoop dit over te mogen brengen aan mijn vrouwelijke cliënten. 

Hopelijk kan ik ook iets voor jou betekenen!

Sportieve groetjes, Carmen.