Wie is Carmen Ketelaar?

Hee hallo! 

Welkom op mijn website!

Ik vertel je graag wat meer over mij als persoon & als coach. Wie ben ik, waar sta ik voor en wat wil ik bereiken? Lees snel verder!

Wie is Carmen

Op 5 november 1994 ben ik geboren op 't Harde, in de gemeente Elburg in Gelderland. Hier ben ik opgegroeid samen met mijn paps, mams en mijn 2 zussen. Ik heb hier 23 jaar lang gewoond en uiteindelijk mijn carrière als sport coach begonnen. Ondertussen woon in ik Lisse en ben ik ruim 8 jaar werkzaam in de sport, waarvan 4 jaar als Personal Trainster en Coach.

Het leven is voor mij geen feestje geweest. Van depressies, naar uithuisplaatsingen, naar een eetprobleem. Vanuit daar getransformeerd naar iemand met balans in voeding en haar leefstijl en later zelfs Bikini Fitness atleet waarbij ik geregeld op het podium sta in de Bikini Fitness & Fit Model klasse.

Op dit moment ben ik voor mijzelf begonnen als Online Coach en werk ik bij PhysIQ Personal Training & Coaching als Personal Trainster op ZZP basis.

Mijn diploma's

In 2016 heb ik mijn eerste diploma's gehaald op het gebied van Voeding & Fitness - namelijk BGN Gewichtsconsulente en FitVak A. Later heb ik nog een aantal aanvullende cursussen gedaan waaronder Sport & Voeding en Gedragsverandering & Obesitas.

In 2019 wilde ik me meer specificeren en meer op de feiten in gaan. Daarom heb ik in 2019 de Menno Henselmans PT cursus afgerond, waardoor ik mij Menno Henselmans Personal Trainer mag noemen, en in september 2021 zal ik starten met Milo Education, waardoor ik begin 2022 mijn EREPS niveau 4 certificaat als Milo Personal Trainer in ontvangst mag gaan nemen.

Naast bovenstaande diploma's heb ik veel zelfstudies gedaan en zelf al acht jaar ervaring in de krachtsport en drie jaar ervaring in de bodybuilding en wedstrijd wereld.

Mijn motivatie

Ik weet zelf hoe veel impact krachttraining en een gezonde leefstijl kan hebben op hoe je je kan voelen als vrouw. Je voelt je zelfverzekerder, sexier maar ook zeker fysiek en mentaal krachtiger. Ik wil vrouwen helpen hetzelfde te bereiken. Of je nou vet wilt verliezen, spiermassa wilt aankomen of ooit een podium droom hebt - ik wil het je helpen bereiken.